drunkenbitch

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Tears dry on their own

Aj z lásky sa dá vyliecit...

Tears dry on their own...

Surfovala som v internete,ked som natrafila na spevácku menom Amy Winehouse a na jej skvelý album "Back to black". V tom období som prezívala peklo.Práve som sa rozisla s mojim priatelom a bola som si istá,ze sa z tej bolesti nespamätám a uz nikdy nebudem tak lúbit,ako som lúbila jeho. Ked som teda objavila  ten album,bolo to moje velké stastie.Spevácka presne prezívala to,co ja a najviac mi pomohla jej pesnicka "Tears dry on their own".

Je vela spösobov ako rozchod s milovaním prezit. Ja som si zvolila hudbu.Hudba lieci,hudba ta naplna nádejou a hudba je zrkadlom tvojich citou.Stratit velkú lásku je bolestivá vec,no nemali by sme sa celkovo zrútit,ale hladat sposoby ako si sprijemnit pocit prázdnoty.

"Tears dry on their own".Moje slzy su uz suché,ostali mi len pekné spomienky na cas,ked som bola zalúbená a vypustila som zo srdca tú bolest,co som prezívala.Aj zlé momenty nám formujú nasu osobnost a preto kazdy rozchod, kazdu bolest a stratu vnímam ako obohatenie mojich citou.

Preto hovorím, aj z lásky sa dá vyliecit!!!!!!

LUCIA


tears dry on their own | stály odkaz

Komentáre

  1. skusim to aj ja!
    Aj ja prezivam tazke chvile po rozchode. Ked ma moja mila bez vysvetlenia nechala. a tiez sa snazim sa z toho vyliecit hudbou... je to tazkeee :-(
    publikované: 10.11.2007 17:38:58 | autor: extraordinary (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014